Servicii

Optimizarea conţinutului (SEO)

După ce site-ul dumneavoastră primeşte cantitatea completă de conţinut, putem discuta despre optimizarea acestuia astfel încât să devină o unealtă care să atragă mai mulţi clienţi organici pentru afacerea pe care o conduceţi. Acest pas al dezvoltării unui site are denumirea de SEM (sau Search Engine Marketing), care conține acele tehnici cu ajutorul căreia putem genera vizitatori și trafic mai mare. Fiind un proces destul de complicat care include mai multe etape până la realizare, vă putem asigura că în urma acestuia site-ul dumneavoastră va avea mult mai mulţi vizitatori.

Marketing-ul prin intermediul motoarelor de căutare are două ramuri importante, primul este optimizarea în motoarele de căutare ( Search Engine Optimization sau SEO ) care ajută la poziționare mai bună a paginii web în motoarele de căutare (gen. Google, Yahoo, Bing etc.), al doilea fiind publicitatea plătită în funcţie de numărul de click-uri (Pay Per Click sau PPC) pe motoarele de căutare care afişează legături sponsorizate în partea de sus şi în dreapta paginii cu rezultate ale căutării în motoare de căutare precum Google (prin serviciul Google Adwords) sau pe site-urile partenere ale acestora (rețeaua Google AdSense). Acestea sunt două metode sigure de a atrage mai mulţi vizitatori pentru site-ul dumneavoastră.
 
Pe lângă acest marketing mai aveţi şi posibilitatea de a apela la publicitatea prin bannere plătite (banner advertising). Această metodă constă în afişarea de bannere de diferite dimensiuni în cadrul anumitor spaţii de pe internet, iar plata se face la numărul de click-uri efectuate pe aceste bannere care duc către site-ul dumneavoastră.

Cu optimizarea site-ului dumneavoastră încercăm includerea acestuia în primele zece poziții în lista organică a motoarelor de căutare (in special Google), cu acesta garantând atragerea mai multor vizitatori.

În cazul publicitații plătit în funcţie de numărul de click-uri, alegem cuvintele cele mai relevant, testăm mai multe tipuri de  anunțuri pentru a obține cel mai bun randament la cel mai bun preț.
 
echipamente curatenie utilaje curatenie utilaje curatenie profesionale Bucuresti inchirieri utilaje curatenie inchirieri echipamente curatenie service Tennant aspiratoare industriale echipamente de maturat maturatoare stradale maturatoare industriale takaritogep takarítógép seprogep seprőgép surolo automata súroló automata ipari porszivo ipari porszívó szonyegtisztito gepek szőnyegtisztító gépek kommunalis seprogep kommunális seprőgép egytarcsas surolo egytárcsás súroló takaritogep berles takarítógép bérlés takaritogep kolcsonzes takarítógép kölcsönzés takaritogepek takarítógépek