Servicii

Găzduire web

La MIDANWEB găsiţi întreaga gamă de servicii pentru ca site-ul dumneavoastră să fie accesibil pentru clienţii dumneavostră în cel mai scurt timp posibil.  Oferim garanție uptime de 99,5%.

Pentru aceasta veţi avea nevoie şi de găzduire pentru site-ul proaspăt realizat. MIDANWEB vă oferă cele mai eficiente sisteme şi medii de găzduire disponibile în acest moment.


Uneltele noastre, siguranţa datelor dumneavoastră

Lansând site-ul pe internet îl expuneţi la atacuri, astfel încât veţi avea nevoie şi de securitatea datelor dumneavostră. MIDANWEB are ca parteneri în acest domeniu cele mai importante companii din lume care au ca obiect de activitate programele de securitate pentru date. Reţeaua sau site-ul dumneavostră va fi la un nivel înalt în ceea ce priveşte securitatea conţinutului acestuia.
Cum am menţionat anterior, echipa noastră de experţi are nevoie de anumite unelte spre a dezvolta aplicaţii şi tot ce ţine de un web site. În cele ce urmează vom enumera unelte de bază pe care le folosim la oricare dintre proiectele noastre. De asemenea, prin intermediul acestora vă oferim şi tehnologiile prin care datele dumneavoastră sunt protejate 100%.
 

Hardware

Serverele pe care le folosim pentru a găzdui site-urile create pentru dumneavoastră folosesc surse redundante de energie, astfel încât să asigure o funcţionare normală, indiferent de situaţie. De asemenea, datele dumneavoastră sunt salvate in copii multiple, aşa că vor fi disponibile chiar dacă una din copii nu mai este funcţională.
 

Software

În ceea ce priveşte partea software, asigurăm buna desfăşurare a lucrurilor şi menţinerea securităţii datelor dumneavoastră, serverele noastre folosesc sisteme de operare Unix. Experienţa acumulată de-a lungul celor aproape 6 ani de activitate ne ajută să configurăm aceste sisteme de operare exact cum este nevoie pentru a funcţiona corect împreună cu aplicaţiile noastre inovatoare.
Parallels Plesk Panel (https: / / plesk9.demo.parallels.com: 8443 /) este o nouă tehnologie pe care o folosim pentru a vă da dumneavoastă, clienţilor noştrii, poibilitatea de a menţine controlul asupra conţinutului site-ului, căsuţelor de e-mail, domeniile şi subdomeniile pe care le deţineţi.
Prin toate aceste metode şi tehnologii compania noastră asigură siguranţa şi accesibilitatea datelor dumneavoastră.

Securitate

Există posibilitatea de a vă alege propriile metode de securitate şi acces asupra datelor, iar pentru a vă face alegerea mai uşoară vă punem la dispoziţie unul dintre consilierii noştrii în IT.
Echipa noastră oferă suport la distanţă oricărui client al nostru. Acest tip de servicii este important pentru că timpul în care se rezolvă problema este mult mai mic. Serviciile de suport sunt disponibile şi persoanelor care nu ne sunt clienţi, contra cost, dar puteţi fi siguri că veţi beneficia de acelaşi profesionalism de care dispune un client fidel.

Garanție Up-time

Politica noastră garantează up-time de 99,95 de procente. Asta înseamnă, în cifre, că într-o lună serverul, şi implicit datele dumneavoastră nu vor fi accesibil timp de aproximativ 43 de minute. Această garanţie nu vă este oferită de alte companii similare. La noi face parte din politica după care ne bazăm activitatea de zi cu zi.

Câteva date tehnice

Dual Quad Core Intel Xeon L5300/L5400 Series CPUs, 32 GB 667 MHz DDR2 Dual Rank, Fully Buffered RAM, 15K RPM SCSI/SAS Hard Drives in RAID 10, sisteme redundante, sisteme UPS.
 
Vă invităm să ne contactaţi pentru a primi o ofertă de preţ pentru serviciile de care sunteţi interesat şi, de asemenea, informaţii detaliate privind oricare dintre serviciile puse la dispoziţie de MIDANWEB.
 
 
 

echipamente curatenie utilaje curatenie utilaje curatenie profesionale Bucuresti inchirieri utilaje curatenie inchirieri echipamente curatenie service Tennant aspiratoare industriale echipamente de maturat maturatoare stradale maturatoare industriale takaritogep takarítógép seprogep seprőgép surolo automata súroló automata ipari porszivo ipari porszívó szonyegtisztito gepek szőnyegtisztító gépek kommunalis seprogep kommunális seprőgép egytarcsas surolo egytárcsás súroló takaritogep berles takarítógép bérlés takaritogep kolcsonzes takarítógép kölcsönzés takaritogepek takarítógépek